Една от функциите около които много се шумеше при излизането (а и преди това) на Firefox 3, бе новата „интелигентна“ лента за въвеждане на адреси. В нея, когато започнете да пишете нещо, то не се търси само в последно писаните адреси, но и във вашите отметки (Bookmarks), в заглавията на сайтовете които сте отваряли последно, в заглавията на отметките ви и т.н.
В това няма нищо лошо.
Но…на мен лично не ми допадаше начинът по който ви се показват резултатите – в падащ списък под лентата (както и в старата версия на браузъра), но всеки резултат се показва на два реда – на първия е заглавието на сайта, а на втория – самият адрес (при това със сив цвят):

Многото текст който се показва (плюс неизбежно повтарящите се заглавия, както на снимката), могат да бъдат доста объркващи, и лично мен този начин на изобразяване ме дразнеше (а и ме бавеше – което е по-важното). Много повече ми допадаше стилът в който Firefox 2 показваше резултатите – същия текст, но всеки резултат е на един ред, като първо се показва адреса, а след това – заглавието (ако има такова).

Затова се зарадвах когато открих добавка за Firefox 3, с чиято помощ ще запазите същата функционалност на лентата за адреса (т.е. интелигентното търсене), а изобразяването ще е в стил Firefox 2:

Ако и вие мислите като мен, можете да я изтеглите от https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227
Просто цъкнете на бутончето „Add to Firefox“, съгласете се с инсталацията, и когато ви попита – рестартирайте браузъра.
И сте готови!