- Свободна Култура и Свободен Софтуер - http://skss.learnfree.eu -

Ако сте имали проблеми при свалянето на viDrop

За мое голямо съжаление, днес установих, че акаунтът ми в googlepages, където съм качил viDrop, и откъдето всички го свалят, е надвишил позволеният трафик. Изненадах се, понеже изобщо не се бях замислял че там има такова ограничение (понеже когато става въпрос за Google, все се говори за неограничени неща…).
Това доста ме разтревожи, понеже означава че много хора са сваляли програмката, а сигурно и не малко са се опитвали да я свалят, но ги е посрещнала страница, на която пише „The bandwidth or page view limit for this site has been exceeded.“. И така, днес, цяла сутрин търсих някакъв свободен хост, който да НЯМА ограничение на трафика.

Сега можете да свалите viDrop (вече успешно, надявам се!) от тук [1]

Това всъщност е и най актуалната към момента версия – 0.51. Оправени са няколко бъга, свързани със свалянето на DVD – в предишната статия бях писал, че успешно сваля DVD-та, но се оказа че съм качил грешна версия на скрипта (и съм ви излъгал долно 🙂 )
Внесох и една малка корекция в интерфейса – сега плъзгачите за контрол на гама/контраст/яркост/наситеност са по-широки, и така е по лесно да се задават точни стойности.

Приятно конвертиране, и се извинявам отново за неудобството…